NEWS

Jednom rečju – sinteza

Specifičnost poslovanja SQ-a jeste sveobuhvatna i široka ponuda usluga, ne samo da pruža klijentima priliku da nađu rešenje za svoje pojedinačne potrebe, takođe im daje mogućnost da jednom studiju povere kompletnu uslugu – od idejnog rešenja do samog izvođenja. Počevši od uvodnog sastanka, koji podrazumeva generalnu diskusiju sa klijentima o njihovim potrebama i zahtevima, preko detaljnog planiranja projekta u okviru koga se identifikuju estetski afiniteti klijenta i definiše krajnji cilj, do nadzora radova i kontrole kvaliteta izvođenja. Posebna etapa koju sprovodi SQ tim jeste i istraživanje tržišta i propisa, pri čemu se dobijeni rezultati integrišu u konceptualno rešenje.

Na taj način obezbeđujemo aktuelnost projektnog rešenja, poštovanje savremenih trendova i relevantnost svih predloga koji se prezentuju klijentu. Tim vodi kreativne diskusije koje dovode do sinergijskog delovanja i iznalaženja kvalitetnih i inovativnih rešenja. Uvek uzimajući u obzir i povratne informacije koje daje sam klijent, na interakciju podstaknut neposrednim i otvorenim pristupom, tim priprema nove predloge putem tehnike 3D modelovanja, što dovodi do finalnog dizajna koji podrazumeva detaljno definisanje elemenata eksterijera, enterijera i dekora, kao i pripremu crteža neophodnih za izvođenje radova. SQ preuzima odgovornost i za samu realizaciju projekta, oslanjajući se na pažljivo izabrane spoljašnje saradnike, koji dele viziju i način poslovanja studija, čime je zatvoren krug potrebnih usluga za osmišljavanje i izvođenje jednog projekta, ali i omogućeno efikasno ispunjenje visoko postavljenih standarda poslovanja.

5

8

14

19

23

Ceo članak možete pogledati na:

Postali smo deo „Atlasa“

“Synthesis Quatro” dobio poziv da bude deo knjige “Atlas-likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije-21 vek“

BravaCasa Design Awards

Magazin o uređenju enterijera „BravaCasa”, prvi put je dodelio nagrade za najbolje uređen enterijer stambenog, ugostiteljskog i poslovnog prostora.

Beleške o dizajnu

SQ dizajnerski tim svakim svojim projektom teži da ispriča po jednu novu priču
CLOSE